Насадка для збивання Bamix
504 грн.
Насадка Bamix для збивання, емульгування та приготування соусів, а також замішування легкого здобного тесту.
Артикул: 460.052
Высота | 2 см |
---|---|
Размеры | 3,5 см х 3,5 см |
Країна виробник | Швейцарія |
Available!
Про товар
Насадка для збивання Bamix призначена для збивання вершків та яєчного білка, емульгування та приготування соусів, а також для замішування легкого тесту. Для роботи з насадкою оптимально підходить вузька висока ємність. З цією насадкою Ви легко реалізуєте всілякі кулінарні задуми: приготування емульсій, збиті вершки, соуси, повітряне безе, легке здобне тісто, коктейлі, фреші та багато іншого.
Оригінальна насадка виготовлена із нержавіючої сталі найкращої якості. Насадка Bamix (460.052) відрізняється високими зносостійкими характеристиками та експлуатаційною довговічністю.
Особливості роботи:
- Візьміть bamix® так, щоб насадка стосувалася дна ємності, увімкніть його спочатку на низькій швидкості, а потім перемкніть на вищу.
- Тримайте насадку під невеликим кутом, повільно піднімаючи її разом із масою, що збивається. Повторюйте процес до тих пір, поки маса не набуде бажаної консистенції.
- Вершки перед збиванням слід добре охолодити.
- Працюйте повільно, піднімаючи Bamix ® якомога вище, але, не виймаючи його з маси, що збивається до кінця. Таким чином, у вершки потраплятиме повітря, що додасть їм легкість, однорідність та стійкість.
Насадку можна використовувати із будь-якою моделлю блендера Bamix.